Cadeaubonnen

Float only

Ontspannen met je baby? Dit kan ook alleen door lekker te baby floaten zonder een massage als afsluiting.

Bij een baby float gaat je kleine in een verwarmd en fijn bubbelbad om lekker te trappelen. Naast dat het heerlijk ontspannend is heeft een baby floating sessie ook mentale en lichamelijke voordelen. Zo zorgt het o.a. voor vermindering van buikkrampjes en is het goed voor het slaapritme.
Komen jullie binnenkort genieten van het baby float arrangement?

Dit arrangement is geschikt voor baby's vanaf 6 weken tot 14 maanden.

Boek hier direct een sessie

Zo ziet een baby float only sessie eruit

1. Aanvang baby float
Jullie worden 5 minuten voor aanvang verwacht en worden ontvangen door een van ons. Wij begeleiden jullie naar je eigen commode, zo kunnen we rustig van start gaan met het baby floaten.
Je mag je baby uitkleden op de commode. We doen dan samen de floatband om, zodat we kunnen starten met de sessie. Heel de babyfloating vindt plaats onder begeleiding.


2. Baby floating sessie
Je baby gaat lekker ontspannen bubbelen in het warme water. Na een tijdje gaan de bubbels en gekleurde lampen aan en wordt het nog leuker!
De floatsessie duurt ongeveer 10-20 minuten. Afhankelijk van hoe jou kindje reageert.
Naast dat het heerlijk ontspannen is, zijn er ook lichamelijke voordelen aan een babyfloat verbonden.

3. Einde babyfloaten
Na het baby floaten droog jij je baby af en kleed hem aan. Wij hebben een badcape en hydrofiele doek maar ook luiers, je hoeft dus nergens aan te denken!
Wil je na een babyfloat nog een heerlijke shantala massage geven aan je baby? Kies dan voor het float en shantala arrrangement.

Komen juillie baby floaten? Maak je afspraak via de onderstaande button!

Voordelen

Het baby floaten heeft veel positieve effecten op je baby zowel fysiek als mentaal. Dit zijn een aantal voordelen op een rij:

Baby floaten zorgt voor vermindering van krampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering. Door de bewegingen in het water komt de spijsvertering op gang en de tegendruk van het water helpt tegen de krampjes.
Goed voor de spieren, longen en het hartje. Een babyfloat sessie voor een baby staat gelijk aan een uur intensief sporten voor volwassenen. Naast ontspanning is het dus ook echt een workout.
Een baby floating sessie zorgt voor verbetering van het slaapritme. Het warme water werkt kalmerend en is goed voor het slaapritme.
Het babyfloaten verbetert de balans en coordinatie van je baby. Dit heeft een bijdrage in het kruipen en lopen van de baby

Float & Shantala babymassage:

Dit arrangement is geschikt voor baby’s van 6 weken tot 9 maanden oud.

Dit is het ultieme baby wellness arrangement voor jou kleintje!
Eerst ontspannen baby floaten in een heerlijk warm bubbelbad, gevolgd door een baby massage gegeven door jou zelf. De babymassage word onder begeleiding van ons gegeven. Ondertussen krijg je allerlei tips die je ook thuis kunt gebruiken. Na de heerlijke massage mag jij je kleine weer lekker aankleden en gaat hij weer helemaal zen mee naar huis!
Gedurende de shantala massage wordt er gebruik gemaakt van speciale 100% plantaardige massage oliën.

Zo ziet een Baby Float & Shantala massage sessie eruit:

1. Aanvang float & shantala
Jullie worden 5 minuten voor aanvang verwacht en worden ontvangen door onze medewerkers die jullie naar jullie eigen commode begeleiden. Zo kunnen we rustig van start gaan.
Vervolgens mag je jou baby uitkleden op de commode. We doen dan samen de floatband om, zodat we kunnen starten met de sessie. Heel de babyfloating vindt plaats onder begeleiding.

2. Baby floating sessie
Je kleine gaat lekker dobberen en baby floaten in het warme water van het bubbelbad. Heerlijk ontspannend. Na een tijdje gaan de bubbels en gekleurde lampen aan en wordt het nog leuker!
Een floatsessie duurt ongeveer 10-20 minuten. Afhankelijk van hoe de baby reageert. Naast dat het heerlijk ontspannen is, zijn er ook lichamelijke voordelen aan een babyfloat verbonden.

3. Shantala babymassage
Na het floaten is het tijd voor de babymassage. Gedurende de massage wordt er gebruik gemaakt van een speciale plantaardige olie die een rustgevende werking heeft op jou kindje. De massage word door een van ons voorgedaan op een pop zodat jij je massage bij je baby zelf kunt doen. De technieken die je leert tijdens de baby massage kun je thuis ook gebruiken om je baby te kalmeren en troosten!


De voordelen van Shantala baby massage:

Baby floating en een shantala massage hebben verschillende voordelen zoals beter slapen en minder last van krampjes. Ook zorgt de shantala baby massage voor een betere band tussen ouder en kind.
Shantala babymassage heeft een heleboel positieve effecten, zowel mentaal als lichamelijk.

Enkele voordelen:

Baby massage stimuleert de darmpjes van je baby. Daardoor verminderen krampjes, reflux en constipatie.

De Shantala baby massage is een fijn contactmoment tussen jou en je baby, dit stimuleert de hechting en zorgt voor een gevoel van geborgenheid.

Je zal merken dat je baby na een massage veel rustiger en beter slaapt.

Masseren zorgt voor een daling van de hoeveelheid stresshormonen (adrenaline en cortisol), daarnaast stimuleert het de aanmaak van de hormonen oxytocine en serotonine. Deze hormonen hebben invloed op het gevoel van geborgenheid en geluk.

De babymassage stimuleert de doorbloeding, spijsvertering en spierontwikkeling van je baby.

De voordelen voor ouders:

Een babymassage heeft niet alleen positieve effecten op je baby.Door je kind een baby massage te geven zul je zelf ook meer ontspannen. En die gelukshormonen worden ook bij jou extra aangemaakt tijdens de massage.Veel moeders met een postpartum depressie hebben baat bij het masseren van hun kind. Dit ontspannen moment van contact helpt bij de hechting.Ook voor vaders kan shantala baby massage een hele fijne manier zijn om tijd door te brengen met hun kindje. Zeker als moeders borstvoeding geven kan de vader soms zo’n intens contactmoment missen.

Een vriendjesdate? Ook dit kan bij babyspa Lansingerland!

Wil jij samen met een vriendje komen genieten van de baby float?

Dat kan! Met onze vriendjesdate float sessie. Hierbij kan je samen met je vriendje lekker komen bubbelen. Je kunt kiezen of je een vriendjesdate babyfloating only wilt of een vriendjesdate met een shantala massage. De vriendjes krijgen allebei een eigen bubbelbad waarin de baby’s lekker kunnen spetteren. De laatste 10 minuten van de vriendjesdate zullen de baby’s nog even bij elkaar in het badje gezet worden om samen te babyfloaten. Niet alleen leuk voor de baby’s maar ook voor de foto’s!

Praktische informatie

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het optimale uit de Float sessie te halen:

Jullie worden 5 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan. Als u een kwartier of langer vertraagt bent, kan de afspraak helaas niet doorgaan.

Graag vragen wij je om je baby thuis te voeden zodat je kindje voldaan is en de kans op misselijk worden en spugen tijdens de float sessie afneemt. Zelf adviseren wij om je baby maximaal een uur van te voren nog voor het laatst te voeden.

Zorg ervoor dat je baby voldoende heeft geslapen en een vol buikje heeft. Zo kan de baby het floaten het langst volhouden. Floaten kost namelijk veel energie voor je kleintje.

Foto’s en video’s maken mag! We zouden het super leuk vinden als je @babyspalansingerland in je bericht tagt.
Let op: fotografeer of film geen andere gebruikers van de Baby Spa Lansingerland zonder toestemming!

Wij hebben zwemluiers, badcapes, luiers en hydrofiele doeken. Voor de ouders bieden wij koffie en thee aan met wat lekkers erbij, dit is natuurlijk gratis!
Wel is het handig om voldoende voeding mee te nemen om eventueel tussendoor te kunnen voeden mocht je kindje erg onrustig zijn.


Buiten de openingstijden kan er ook een arrangement geboekt worden! Neem hiervoor telefonisch of via de email contact met ons op.

Baby spa Lansingerland is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Hoe kom ik bij Baby Spa Lansingerland:

Kom je met de auto? Dan kun je makkelijk parkeren bij ons voor de deur. Parkeren bij ons voor de deur is gratis. We beschikken over 2 parkeerplaatsen. Anders is er in omgeving dichtbij genoeg parkeergelegenheid, dit is ook gratis!

Wil je met het ov komen? De metro stopt ook vlakbij, en ook de bushalte (Bergschenhoek, Boterdorpseweg) is om de hoek.

Belangrijk om te weten:

We raden een babymassage af als je baby net een vaccinatie of koorts heeft gehad. Zorg dat er minimaal 3 dagen tussen de vaccinatie en je bezoek aan Baby Spa Lansingerland zit, ter voorkoming dat je kindje koorts krijgt of ziek wordt van de vaccinaties.

Ook als je baby griep(koorts) of diaree heeft, raden we je aan om de sessie uit te stellen. Bij alleen verkoudheidsklachten (loopneus) is je baby wel welkom.

Tweeling Float Sessie

Als je gezellig wilt komen floaten met je tweeling hebben wij hier een aangepaste prijs voor! Tweelingen gaan hierbij bij elkaar in 1 bad. Als je jou kindjes liever in een apart bad wilt, neem dan even contact met ons op voor een aangepaste prijs.

Boek hier je tweelingen-sessie

Opening

Zaterdag 3 februari 2024 was het dan eindelijk zo ver. De officiële opening van onze Baby Spa! Hieronder zie je wat foto's van de openingen en een filmpje.

1 van 5

Opening 3 februari 2024